keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Mukavuusalueen ulkopuolella

Näillä kuvilla osallistun tämän viikon haasteeseen

Mukavuusalueen ulkopuolella {MakroTex-haaste}


Talviuimareille on pidetty jäästä vapaana alue uimiseen. Hytisen kylmästä, jo kun vain katselen kuvaa saatikka menisin uimaan.


Mutta toisaalta, jos ilma lauhtuukin sekään ei ole mukavaa...Jäänveistokilpailujen helmikuussa 2014, aikaan  yksipariskunta vihittiin täällä puistossa ulkoalttarilla. 

Heinola helmikuu 2014  jäänveistokilpailut. 


Heinolassa kisan aikaan oli niin lämmin jakso, että jääveistokset alkoivat sulaa ja yön aikana oli hevosista tullut torsoja.Jäästä veistetyt hevoset ovat komeita
Näky helmikuussa 2014 oli lohduttoman surkea. 

Tänä vuonna tammikuu on ollut erittäin kylmä ja kaunis pakkasineen. Helmikuuta kohden mentäessä sää lauhtuu, jännätään nyt millaiset ilmat saamme tänä vuonna jäänveistokilpailun aikaan.


Pieni Lintu - MakroTex challenge


7 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia mukavuusalueen ulkopuolelta. Pitää kyllä sanoa että vihkiminen loskan keskellä tihkusateessa, ei välttämättä ole se mukavin paikka häille. Harmi ettei ollut kaunista lumipeitettä ja valkoista maata.

  On muuten hyytävän jäinen kuva tuosta avanto-uintipaikasta. Hienot kuvat muutenkin!

  VastaaPoista
 2. Avantoon en normaalisti mene minäkään, mutta Lapin hiihtojutuissa kyllä saunasta suoraan avantoon ja saunaan takaisin.

  VastaaPoista
 3. Hyrr, avantokuva sai värisemään kylmästä. Vaikkakin avannossa pulahtaminen on ihan mahtavaa.

  VastaaPoista
 4. Hienot jäähevoset! Olen joskus ollut tekemässä lumiveistoksia ja sekin oli melkoista työstämistä saatikka sitten jää!

  VastaaPoista
 5. Tuli minullekin kylmä tuosta avantokuvasta. Sääli, että hevosten kestoikä oli niin lyhyt.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 6. Jäänveistokisat pitäis suunnitella siten, että ne vois järkätä nopsaan heti, kun vaan kelit on kohdillaan. Takana olis ollut hyvä pakkasjakso. :P Kyl nää kelit on mennyt ihmeellisiksi.. :/

  VastaaPoista